POLITIKA PRIVATNOSTI

Posljednja izmjena 24. svibnja 2018

PAŽNJA: PROČITAJTE Pažljivo ovu politiku zaštite privatnosti (“Politika privatnosti”), koja je dio uvjeta korištenja cjevovoda, prije nego što pristupite, preuzmete ili upotrijebite bilo koju drugu web-stranicu, web-stranice drugih sudionika, mobilne aplikacije ili bilo koju elektroničku uslugu ( KOLEKTIVNO, "USLUGA").

Uslugom upravlja Piping Rock Health Products, LLC, 2120 Smithtown Ave, Ronkonkoma, NY 11779 ("Mi" ili "Piping Rock"). U tvrtki Piping Rock duboko se brinemo o vašim pravima na privatnost. Potpuno smo posvećeni transparentnosti naših postupaka o privatnosti, uključujući i način na koji postupamo s vašim osobnim podacima. Ova Pravila o privatnosti opisuju informacije prikupljene Vašim korištenjem Usluge, način na koji ih koristimo, način na koji ih dijelimo, način na koji ih štitimo i mogućnosti koje možete donijeti o svojim informacijama.

PAŽNJA: PAŽLJIVO PROČITAJTE NAŠU POLITIKU PRIVATNOSTI PRIJE KORIŠTENJA USLUGE. KORIŠTENJE USLUGE ukazuje na to da PRIHVAĆATE I PRISTAJETE DA BISTE PRIHVAĆENE OVE POLITIKE PRIVATNOSTI U PUNOM. AKO NE PRIHVAĆATE OVO POLITIKU PRIVATNOSTI, NE KORISTITE SERVIS. Prihvaćate (a) da ste pročitali i razumjeli ova pravila o privatnosti; i (b) ova Pravila o privatnosti imaju istu snagu i učinak kao potpisani sporazum.

Osim ako nije izričito navedeno drugačije, sve nove značajke koje povećavaju ili poboljšavaju trenutačnu Uslugu podliježu ovom Pravilniku o privatnosti.

Ova Pravila o privatnosti su dio Uvjeta korištenja Piping Rock (TOU). Svi uvjeti definirani u TOU-u imaju isto značenje u ovom Pravilniku o privatnosti.

Mi ćemo ažurirati ovu stranicu kako bi odražavala sve izmjene u ovom Pravilniku o privatnosti. Molimo Vas da pregledate Pravila o privatnosti svaki put kada koristite Uslugu. KORIŠTENJEM USLUGA PRISTAJETE SE DA SE PRIZNAVA NAJNOVIJA VERZIJA POLITIKE PRIVATNOSTI.

I. Informacije koje primamo ili prikupljamo

Primamo ili prikupljamo podatke od Vas kada koristite Uslugu, kontaktirate ili stupate u kontakt s nama, prijavite se za naš newsletter ili drugu mailing listu i dobrovoljno nam dostavite Vaše povratne informacije, komentare i drugi sadržaj u vezi s korištenjem Usluge.

Kao dio vašeg pristupa i korištenja Usluge, možemo primiti i prikupiti: Vaše ime, kontaktne podatke, uključujući adresu e-pošte, telefonski broj, adresu, podatke o plaćanju, povijest narudžbi i sve druge informacije koje dobrovoljno dostavite u Uslugu.

Kada nas kontaktirate, možemo prikupiti: Vaše ime, kontaktne podatke, uključujući adresu e-pošte, broj telefona i sve druge informacije koje nam dobrovoljno dostavite.

Kada pristupate i koristite Uslugu, mi automatski prikupljamo informacije o Vama i Vašem uređaju, uključujući adresu internetskog protokola vašeg uređaja, naziv domene vašeg davatelja internetskih usluga, vašu lokaciju, informacije o vašem mobilnom uređaju (npr. Model uređaja i verziju operacijskog sustava). , posjeta stranici, aktivnost dijeljenja društvenih sadržaja i druge skupne informacije koje se same po sebi ne mogu upotrijebiti za specifično prepoznavanje Vas. Dodatne prikupljene informacije opisane su u odjeljcima Analytics i Cookies u nastavku.

Informacije o Vama možemo prikupljati iz izvora treće strane. Usluga nudi linkove na naše Facebook, Twitter i Pinterest stranice. Ako se povežete s ovim web-mjestima putem Usluge, možemo primiti osobne podatke o Vama.

Možemo kombinirati sve informacije koje prikupljamo od Vas ili o Vama i koristiti ih na način opisan u ovom Pravilniku o privatnosti.

II. Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo u nekoliko svrha, uključujući:

  • -Ciljevi zbog kojih ste ih pružili;
  • - pružanje informacija i usluga Vama;
  • -Obraditi i odgovoriti na Vaše upite i komentare;
  • - Da Vam pošaljemo informacije o Vašem odnosu s nama ili o novim projektima ili drugim informacijama koje smatramo zanimljivima;
  • - da Vas kontaktira u svrhu istraživanja tržišta i da te informacije upotrijebite za prilagodbu Usluga u skladu s Vašim interesima;
  • - administrirati, upravljati i poboljšati Uslugu ili unaprijediti misiju Piping Rock;
  • - personalizirati i poboljšati Vaše iskustvo korištenja usluge;
  • - Za slanje povremenih poruka e-pošte. Ako se odlučite, adresa e-pošte koju navedete može se koristiti za slanje povremenih vijesti, ažuriranja, povezanih proizvoda ili informacija o uslugama itd. Napomena: Ako u bilo kojem trenutku želite otkazati pretplatu na primanje budućih e-poruka, uključujemo detaljne upute za odjavu na na dnu svake poruke e-pošte;
  • - generiranje i pregled izvješća i podataka o našoj korisničkoj bazi i obrascima korištenja usluga;
  • - analizirati točnost, učinkovitost, upotrebljivost ili popularnost Usluge;
  •  
  • - prikupljanje zbirnih podataka za interne i eksterne poslovne svrhe;
  • - Da bi se spriječile prijevare i zlouporabe Usluge i da bi se na drugi način zaštitili korisnici i posjetitelji i naše poslovanje;
  • - pružanje pomoći tijelima za provedbu zakona i odgovaranje na pozive;
  • - po potrebi obavljati i druge poslovne aktivnosti ili kako je opisano drugdje u ovim Pravilima o privatnosti; i
  • -- Kao što je objašnjeno drugdje u ovim Pravilima o privatnosti, osobni podaci koje prikupljamo naši partneri mogu obrađivati ​​u pružanju usluga povezanih s uslugom (kao što su administrativne usluge, tehničke usluge koje se odnose na održavanje, servisiranje i nadogradnju softvera, usluge hostinga, klijenta usluge, usluge migracije podataka, usluge obrade plaćanja i analitičke usluge, između ostalog).​

III. Pravne baze za korištenje osobnih podataka

Izvršavanje ugovora

Korištenje vaših osobnih podataka može biti potrebno za izvršenje ugovora koji imate s nama za pružanje proizvoda i usluga. Na primjer, da biste dovršili kupnju, registrirali i održavali svoj račun, pomogli u rješavanju problema, upravljali povratima i odgovorili na vaše zahtjeve.

Zakoniti interesi

Vaše osobne podatke možemo koristiti za naše legitimne interese. Na primjer, oslanjamo se na naš legitiman interes da analiziramo i poboljšamo naše Usluge i sadržaj na našoj web-lokaciji, da vam šaljemo obavijesti o našim Uslugama ili da koristimo vaše osobne podatke u administrativne svrhe, otkrivanje prijevara ili pravne svrhe.

Pristanak

Prije pristupa ovoj web-lokaciji i davanja vaših osobnih podataka, dali ste svoj informirani pristanak na prikupljanje i korištenje navedenih osobnih podataka. Slobodni ste povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku, pod uvjetom & quot; Vaši izbori u vezi s vašim informacijama & quot; u nastavku i prethodne pravne osnove za korištenje osobnih podataka u ovom odjeljku.

IV. Kako se otkrivaju vaše informacije

Informacije se mogu otkriti trećim stranama u skladu s našim Pravilima o privatnosti. Imajte na umu da korisnik može odlučiti da ne dijeli određene informacije kao što je opisano u Vašem izboru za Vaše informacije u nastavku.

A. Davatelji usluga i poslovni partneri trećih strana. Možemo koristiti davatelje usluga trećih strana i poslovne partnere za obavljanje funkcija u vezi s uslugom, kao što su e-mail marketing, analitika web-lokacije, društveno dijeljenje, upravljanje odnosima, funkcije u vezi s analizom i poboljšanjem korisnosti usluge, pouzdanosti, korisničkog iskustva, rada, pohranjivanja podataka i kako je drugačije opisano u ovom Pravilniku o privatnosti. Naime, naši pružatelji trećih strana možda nam pomažu u provjeri adrese za dostavu, isporuke sadržaja, praćenja razine zaliha, ocjenjivanja proizvoda i recenzija, pružanja obrade plaćanja kreditnim i debitnim karticama te ispunjenja narudžbi i obrade pošiljke, e-mail marketinga, sprječavanja i naručivanja prijevare prostori, olakšavanje komunikacija za ispunjenje naloga, prijenos e-pošte za verifikaciju s više faktora, stvaranje feedova za kupnju za naše korisnike i komunikacija s korisnicima u vezi s narudžbama i drugim upitima korisničke službe. Identitet određenih pružatelja usluga je povjerljiv. Vaše osobne podatke možemo dijeliti s tim davateljima usluga i partnerima u njihove izravne marketinške i promotivne svrhe, kako bi vam oni mogli pružati usluge. Naši pružatelji usluga trećih strana i njihovo korištenje vaših podataka, po svojoj prirodi, i dalje se razvijaju. Mi možemo dodati ili zamijeniti ove pružatelje usluga bez ikakve obavijesti.

Strogo putem generičkog primjera, naši pružatelji usluga trećih strana uključuju sljedeće:

  • - Twitter. Klikom na gumb Twitter na usluzi, automatski ćete se prenijeti na službeni Twitter feed usluge Piping Rock, @PipingRock, https: // twitter .com / Piping_Rock.
  • - Facebook. Klikom na gumb Facebook na usluzi, automatski ćete biti prebačeni na službenu Facebook stranicu za Piping Rock, https: //www.facebook. com / PipingRock. Piping Rock omogućuje korisnicima da komentiraju blog postove pomoću dodatka za komentare na Facebooku i na taj način Piping Rock može imati pristup osobnim podacima o Vama. Za više informacija o dodatku za komentare na usluzi Facebook, posjetite.
  • - Pinterest. Klikom na gumb Pinterest na usluzi, automatski ćete biti prebačeni na službeni Pinterest profil za Piping Rock, https://www.pinterest. com / PipingRock /.
  • - PayPal. Za obradu plaćanja upotrebljavamo PayPal. PayPal može prikupljati podatke od korisnika uključujući ime, fizičku adresu, IP adresu, podatke o uređaju, telefonski broj, podatke o financijskom računu, detalje uključujući spol i druge demografske podatke. Za više informacija posjetite pravila o privatnosti za PayPal.

    B. Poslovne promjene. Ako se uključimo u spajanje, stjecanje, prodaju imovine, zajedničko ulaganje, ponudu vrijednosnih papira, stečaj, reorganizaciju, likvidaciju, raspuštanje ili drugu transakciju ili ako je vlasništvo svih ili bitno sve naše poslovanje se inače mijenja, možemo prenijeti Vaše podatke trećoj strani ili stranama u vezi s tim.

    C. Povezana društva. Vaše podatke možemo dijeliti s našim podružnicama u svrhe koje su u skladu s ovim Pravilima o privatnosti. Od naših će se podružnica zahtijevati da te informacije čuvaju u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.

    D. Istrage i pravo. Informacije o Vama možemo otkriti trećim osobama ako vjerujemo da je takvo otkrivanje potrebno za:

     

    E. Skupne informacije. Skupne informacije koje se odnose na korisnike usluge možemo dijeliti s povezanim ili nepovezanim trećim stranama. Ove skupne informacije ne sadrže osobne podatke o bilo kojem korisniku.

    F. Analitika. Koristimo alate treće strane za analizu kako bismo bolje razumjeli tko koristi Uslugu i kako je ljudi koriste. Ovi alati mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija o Vašem korištenju Usluge i Vašim preferencijama i aktivnostima. Ovi alati prikupljaju podatke koje šalje vaš uređaj ili usluga i druge informacije koje nam pomažu u poboljšanju usluge. Ove se informacije mogu koristiti, između ostalog, za analizu i praćenje podataka, određivanje popularnosti određenog sadržaja i bolje razumijevanje aktivnosti na mreži.

    Pomoću razumno reprezentativnog primjera koristimo Google Analytics kako bismo bolje razumjeli tko koristi Uslugu i kako je ljudi koriste. Google Analytics upotrebljava kolačiće za prikupljanje i pohranjivanje informacija kao što su posjećene stranice usluge, mjesta na kojima korisnici kliknu, vrijeme provedeno na svakoj stranici usluge, adresa internetskog protokola, vrsta korištenog operacijskog sustava, podaci o lokaciji, ID uređaja, povijest pretraživanja, spol, i telefonski broj. Te podatke koristimo za poboljšanje usluge i kao što je drugačije opisano u ovom Pravilniku o privatnosti. Kliknite ovdje za informacije o tome kako Google Analytics koristi te informacije i kliknite ovdje za informacije o dodatku za isključivanje preglednika Google Analytics. Google može pratiti vaše aktivnosti tijekom vremena i na web-lokacijama.

    G. Kolačići i druge tehnologije za praćenje

    Mi, zajedno s trećim stranama, koristimo kolačiće, lokalne objekte za pohranu, web-signale i druge tehnologije. Te se tehnologije koriste za praćenje, analitiku, personalizaciju i optimizaciju usluge.

    Kolačići su male datoteke koje se prenose i pohranjuju na vaše računalo putem vašeg web-preglednika (ako to dopuštate) koje omogućuju sustavu web-mjesta ili davatelja usluga da prepoznaju vaš preglednik i uhvate i zapamte određene informacije. Možete naložiti pregledniku da prestane prihvaćati kolačiće. Ali ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti sve dijelove svih funkcija usluge.

    - Stalni kolačići ostaju na računalu posjetitelja nakon zatvaranja preglednika.

    - Kolačići sesije postoje samo tijekom mrežne sesije posjetitelja i nestaju s računala posjetitelja kada zatvaraju softver preglednika.

    Flash kolačići (poznati i kao lokalni zajednički objekti) su podatkovne datoteke koje web-lokacije koje posjećujete mogu na vašem računalu stvoriti i način na koji web-mjesta pohranjuju podatke za kasniju upotrebu. Flash kolačići pohranjuju se u različitim dijelovima računala iz običnih kolačića preglednika. Možete onemogućiti pohranu flash kolačića. Za dodatne informacije o upravljanju i onemogućavanju flash kolačića posjetite.

    Web beaconi su mali nizovi koda koji pružaju metodu za isporuku grafičke slike na web stranici ili u poruci e-pošte u svrhu prijenosa podataka. Moableľete onemoguÄ ‡ iti moguÄ ‡ nost web-pratitelja da hvataju informacije blokiranjem kolaÄica.

    Na web-lokaciji upotrebljavamo kolačiće i druge tehnologije za praćenje kako bismo razumjeli i sačuvali Vaše postavke i interese kako bismo personalizirali vaše buduće posjete i prikupili skupne podatke o prometu web-lokacije i interakciji web-lokacije kako bismo mogli ponuditi bolja iskustva i alate u budućnosti ,

    Neki od naših poslovnih partnera, kao što su naši davatelji usluga analize, oglašivačke mreže, davatelji društvenih usluga i veze za društvene medije, također koriste kolačiće i druge tehnologije za praćenje na našoj web-lokaciji, od kojih neke mogu pratiti korisnike na web-lokacijama i tijekom vremena. S obzirom na prirodu usluga trećih strana, one se neprestano razvijaju i ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s uporabom ili pravilima tih trećih strana, potičemo vas da izravno pogledate njihove Politike privatnosti i Uvjete korištenja.

    V. Sigurnost

    Primjenjujemo razne sigurnosne mjere kako bismo zaštitili sigurnost vaših osobnih podataka kada unesete, pošaljete ili pristupite vašim osobnim podacima.

    Iako poduzimamo razumne mjere kako bismo zaštitili podatke koje predate putem Usluge od gubitka, krađe i neovlaštenog korištenja, otkrivanja ili izmjene, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost. Nema prijenosa Interneta, e-pošte ili mobilne aplikacije nikada nije potpuno sigurno ili bez pogrešaka. E-pošta ili druge poruke poslane putem Usluge možda neće biti sigurne. Trebate biti oprezni prilikom slanja informacija putem Usluge i obratiti posebnu pažnju na odlučivanje s kojim informacijama nam pružate.

    Ne možemo jamčiti da će prijenos Vaših osobnih podataka biti u potpunosti siguran i da treće strane nikada neće moći pobijediti naše sigurnosne mjere ili sigurnosne mjere naših partnera. NE PREUZIMAMO ODGOVORNOST ZA OBJAVLJIVANJE VAŠIH PODATAKA PREMA POGREŠKAMA PRIJENOSA, PRISTUPU TREĆIM OSOBAMA ILI UZROKIMA IZNAD NAŠE KONTROLE.

    Sve informacije prikupljene putem Usluge pohranjuju se i obrađuju u Sjedinjenim Državama. Ako koristite našu uslugu izvan SAD-a, pristajete na prijenos vaših podataka u Sjedinjene Države.

    VI. Pravila o čuvanju podataka, upravljanje informacijama

    Vaše ćemo podatke čuvati sve dok koristite Uslugu i za razumno vrijeme nakon toga. Piping Rock je regulirana cjelina i mora čuvati zapise o narudžbi prema propisima SAD-a o hrani i lijekovima. Možemo održavati anonimne ili skupne podatke, uključujući podatke o upotrebi, za analitičke svrhe. Vaše podatke možemo zadržati i koristiti prema potrebi za ispunjavanje naših zakonskih obveza, rješavanje sporova i / ili za razdoblje koje zahtijevaju zakoni u mjerodavnim jurisdikcijama. Imajte na umu da će neke ili sve informacije koje smo prikupili možda biti potrebne za ispravno funkcioniranje Usluge. Naša trenutna politika je održavanje evidencije narudžbi za dvije (2) godine kako bismo mogli zaštititi i ispuniti naše zakonske i političke zahtjeve, prava i odgovornosti.

    VII. Linkovi na druge web-lokacije ili aplikacije

    Ova pravila o privatnosti odnose se samo na uslugu. Usluga može sadržavati veze na druge web-lokacije ili aplikacije ili može prosljeđivati ​​korisnike na druge web-lokacije ili aplikacije koje možda nećemo posjedovati ili upravljati te na koje se ova pravila o privatnosti ne primjenjuju. Veze s Usluge ne podrazumijevaju da smo odobrili ili pregledali ove web-lokacije ili aplikacije. Smjernice i postupci koje ovdje opisujemo ne primjenjuju se na te web-lokacije ili aplikacije. Niti možemo kontrolirati niti smo odgovorni za postupke privatnosti ili sadržaj tih web-lokacija ili aplikacija. Predlažemo da se izravno obratite tim web-lokacijama ili davateljima aplikacija za informacije o njihovim pravilima o privatnosti. Ipak, nastojimo zaštititi integritet naše usluge i pozdraviti sve povratne informacije o tim povezanim web-lokacijama i mobilnim aplikacijama.

    VIII. Vaš izbor glede vaših informacija

    Imate izbor u vezi s korištenjem informacija od strane Službe. Poštujemo Vaša prava na privatnost i pružamo Razumni pristup Osobnim podacima koje ste možda dali putem Vašeg korištenja Usluga. Informacije o računu i postavke možete ažurirati, ispraviti ili izbrisati u bilo kojem trenutku tako da pristupite stranici s postavkama računa na usluzi. Imajte na umu da će se sve promjene koje napravite odmah odražavati u aktivnim bazama podataka korisnika ili u razumnom vremenskom razdoblju, ali možemo zadržati sve informacije koje pošaljete za sigurnosne kopije, arhiviranje, sprječavanje prijevare i zlouporabe, analitiku, ispunjavanje zakonskih obveza ili gdje inače razumno vjerujemo da imamo legitiman razlog za to.

    Možete odbiti podijeliti određene osobne podatke s nama, u tom slučaju možda vam nećemo moći pružiti neke značajke i funkcionalnost usluge.

    Subjekti EU podataka mogu u bilo kojem trenutku prigovoriti obradi vaših osobnih podataka, iz opravdanih razloga, osim ako je drugačije dopušteno važećim zakonom, ili podnijeti žalbu nadzornom tijelu.

    IX. Pravo rezidenta EU-a na pristup, prijenos ili brisanje osobnih podataka ili povlačenje pristanka na naplatu ili obradu

    Ako ste subjekt podataka EU-a i želite pristupiti, prenijeti ili izbrisati osobne podatke koje držimo o vama, ili povući svoj pristanak za prikupljanje ili obradu vaših podataka kako biste zatražili da obrišemo sve informacije o Vama koje smo dobili, možete učinite to tako da nam pošaljete e-poštu na data-privacy@pipingrock.com i navedete svoj zahtjev. S obzirom na zahtjeve za brisanje vaših osobnih podataka, izbrisat ćemo ili blokirati svaku mogućnost pristupa bilo kojoj referenci na vas u našoj bazi podataka, osim informacija koje je potrebno zadržati u skladu s našim pravilima o privatnosti, te u skladu s našim zakonskim zahtjevima i internim politike čuvanja podataka, kao što je gore opisano. Ovo brisanje je trajno i Vaš korisnički račun ne može se vratiti. Promjena podataka - da biste promijenili svoje podatke, kontaktirajte nas na adresu customerservice@pipingrock.com.

    X. Informacije prikupljene s drugih web-mjesta i mobilnih aplikacija i ne prati pravila

    Vaš preglednik ili uređaj mogu vam ponuditi opciju "Ne prati" koja vam omogućuje da signalizirate operaterima web-mjesta, web-aplikacija, mobilnih aplikacija i usluga (uključujući i usluge oglašavanja ponašanja) da ne želite da takvi operatori prate određene vaše aktivnosti na mreži tijekom vremena i / ili na različitim web-lokacijama ili aplikacijama. U ovom trenutku naša usluga ne podržava Ne prati zahtjeve, što znači da mi ili naši pružatelji usluga analize ili druge treće strane s kojima radimo mogu prikupljati informacije o vašoj aktivnosti na mreži tijekom i nakon korištenja usluge.

    XI. djeca

    Naša usluga nije namijenjena djeci mlađoj od 13 godina. Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od osobe mlađe od 13 godina. Ako ste mlađi od 13 godina, molimo Vas da ne prosljeđujete nikakve osobne podatke putem Usluge. Ako imate razloga vjerovati da smo možda slučajno primili osobne podatke od osobe mlađe od 13 godina, kontaktirajte nas odmah na adresu customerservice@pipingrock.com.

    XII. Izmjene pravila o privatnosti

    Zadržavamo pravo na ažuriranje ili izmjenu ovih pravila o privatnosti u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme bez prethodne najave. Molimo Vas da povremeno pregledavate ovu Politiku privatnosti, a posebno prije nego što date bilo kakve informacije. Ova Politika privatnosti stupila je na snagu na gore navedeni datum.

    XIII. Kako nas kontaktirati

    Slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na adresu customerservice@pipingrock.com ili nam pišete na Piping Rock Health Products, LLC, 2120 Smithtown Ave, Ronkonkoma, NY 11779, ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj politici privatnosti.

    XIV. Vaša prava za privatnost u Kaliforniji

    Odjeljak 1798.83 Građanskog zakonika u Kaliforniji dopušta stanovnicima Kalifornije da zatraže od tvrtke, s kojom stanovnik Kalifornije ima uspostavljen poslovni odnos, određene informacije o vrstama osobnih podataka koje je tvrtka podijelila s trećim stranama u svrhu izravnog marketinga tih trećih strana i imena i adrese trećih osoba s kojima je tvrtka podijelila takve informacije tijekom prethodne kalendarske godine. Možete podnijeti jedan zahtjev svake godine tako da nam pošaljete e-poštu na customerservice@pipingrock.com ili nam pišete na Piping Rock Health Products, LLC, 2120 Smithtown Ave, Ronkonkoma, NY 11779.

    • - pridržavati se zakona ili smjernica i surađivati ​​s vladinim ili policijskim službenicima ili privatnim strankama;
    • - Istražite, spriječite ili poduzmite radnje u vezi s sumnjivim nezakonitim aktivnostima, sumnjom na prijevaru, pravima, ugledu, sigurnosti i vlasništvu nas, korisnika ili drugih osoba ili kršenje naših pravila ili drugih ugovora s nama;
    • - Odgovaranje na zahtjeve i pravni postupak (na primjer, sudski pozivi); i / ili
    • - Zaštitite se od pravne odgovornosti.